9 Kasım 2012 Cuma

Yeni bir seri!

Selam insanlık! Uzun süredir başarılı bir şekilde Hunger Games videoları yapıyoruz ve bunu siz de biliyorsunuz. Kara kara düşünüyorduk ki aklımıza heyecanlı bir seri fikri daha geldi! "İşte bu!" dedik ve yapıma derhal başladık. Yeni serimiz ile karşınızdayız. HamamZ, MineZ!

 Bu yeni serimizde MineZ yani Arma II deki DayZ modunun Minecraft'a uyarlanmış halini oynayacağız. Umarız bu serimizi de sevgi ile izlersiniz ve beğenirsiniz. İlk bölümü çekerken biz çok eğlendik ve umut ediyoruz ki siz de izlerken eğlenirsiniz.

5 Kasım 2012 Pazartesi

Bizim Bilgisayarımız

Evet arkadaşlar bugün bize çokça sorulan bir konuyu ele alıcaz. Bazı arkadaşlarımız sormuş sizin bilgisayarlarınızın donanım özellikleri nedir diye ve bize birkaç soru daha sormuş detaylı bir şekilde bu soruları yanıtlamaya çalışacağım.

Emre'nin Donanımı:
İşlemci i7 2600
16gb 1333 Mhz Ram
MSI GTX 570 Ekran kartı
650 watt thermaltake power supply
Emre şu anki anakartından memnun değil o yüzden burda yazmaya gerek duymadık
Emre ASUS P8Z77-V model anakartı almayı tavsiye ediyor.



Kenan'ın Donanımı:
Amd FX 8120 İşlemci
8gb 1333 Mhz Ram
XFX HD 6850 Ekran kartı
600 watt Xılance power supply
Asus M5A99X Evo Ekran kartı
Corsair 400r kasa
Thermaltake performer sıvı soğutma

Biz kişisel olarak toplama bilgisayarı tercih ediyoruz ve yeni bir bilgisayar edinmek isteyen herkesin daha ucuza daha performanslı sistemler elde edebileceğini düşünüyoruz.Toplama bilgisayar da ilk başlarda teknik sorunlar çıkartabilir ancak buna zamanla alışacaksınız ve kendinizde bu işte bilgi edinmiş olucaksınız.

İstanbul içinden parça temin etmek için Vatan Computer'un mağazasını gezebilirsiniz emin olunki orda çalışan abilerimiz donanım konusunda size yardım olacaktır. İnternetten alışveriş yapma şansınız varsa size www.inventus.com.tr ve http://www.teknobiyotik.com/ sitelerini öneriyoruz internet üzerinden alışveriş yapıldığı için daha ucuza sistem toplayabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla inventus'dan bir sistem sipariş edebilirsiniz ve bunlar kapınıza kadar gelicektir ve benim en sevdiğim özellik ise kapıda ödeme özelliği olması , ben şuanki kasamı bu ödeme şeklini kullanarak aldım.

Sonuç olarak toplama bir bilgisayarın sizi çok daha ileri götüreceği açık ancak donanım konusunda biraz da bilginiz olması sizin için yararlı olur.




Küçük Bir Not: Emre'nin Çizimine göre kendi kasası


Güncel bilgi için blogumuzu takip edin !!

4 Kasım 2012 Pazar

Yeni Bir Seri ?

Merhaba arkadaşlar LeHamam olarak sizleri daha çok eğlendirmek için yeni bir seriye başlamaya karar verdik. Çoğunuzun zaten bildiği minecraftın bir türevi olan tekkite başlıyoruz.

Sizden istediğimiz şey bizden neler yapmamızı istediğinizi bize bildirmeniz ve bizim için hedefler belirlemenizi istiyoruz. Bizden istediğiniz hedeflerden her bölüm için listeler oluşturcaz ve hedefleri yerine getirmeye çalışacağız.

Tekkit serimizde hepimizi eğlenceli anlar bekliyor bu eğlenceyi kaçırmamak ve yenilikleri takip etmek için LeHamam Youtube sayfamızı takip edebilirsiniz




3 Kasım 2012 Cumartesi

LeHamam Blog Açıldı

Merhaba arkadaşlar LeHamam Blog'unu açmış bulunmaktayız bu sayfada videolarımızı paylaşacağız, O videoda kullandığımız taktikleri detaylı bir şekilde sizinle paylaşmaya çalışacağız. Bunların dışında size survival,faction ve pvp teknikleriyle ilgili yazılar da yazabiliriz umarım blog işinize yarar.